TR / EN

BİZDEN HABERLER

En Prestijli Projelerin Tercihi Fermada

En Prestijli Projelerin Tercihi Fermada

İstanbul Yeni Havalimanı projesinin, ilk resmi aydınlatma ihalesini Fermada markamızla almış olmanın sevinç ve gururunu yaşarken, müşterilerimiz başta olmak üzere, satış noktalarımız ve iş ortaklarımızdan tebrik ve takdir dolu geri dönüşler almaktayız. Özellikle yerli tasarım ve üretimimiz ile yakaladığımız yüksek standartlar görüşmelerimize konu oldu.

Bu mutluluğumuzu takiben, Kasım ayında, ikinci faz olarak açılan ihalede önemli bir payı da almaya hak kazandık. En fazla sattığımız ve gerçekten sorunsuz ürünler olması ile pazarda kendisine yer açmış olan DownLight ve Panellerimizden oluşan ürün grubumuzu, bu ikinci faz ihale ile Yeni Hava Alanı aydınlatmaları arasına dahil etmiş olduk.

İkinci faz ihalelerdeki bu başarımız da, sektöre kararlı ve kalıcı şekilde girişimizi kanıtlamış oldu. Bu gelişmelerin sonucunda ülkemizin önde gelen ekonomi ve sanayi kaynağı olan Dünya Gazetesi 15  Kasım 2016’daki sayısında firmalarımızın yaptığı çalışmaları haber yapmış, aynı sayının arka kapağında tam sayfa ilanımız yer almıştır.

Sevkiyatlarımızın devam ettiği bu projeleri portföyümüze katan ve aydınlatma sektörüne A Grup olarak büyüklüğümüzü gösteren YMB Fermada LED Aydınlatma branşı başta olmak üzere, aydınlatma tasarım ve üretimini sırtlanmış tüm çalışanlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz.

A Grup, ciddi olarak ele aldığı her yeni branşı da başarılı ve hızlı bir şekilde geliştirme ve örnek iş modeli haline getirme konusunda yüksek kapasite ve yeteneğini bir kere daha göstermiş oldu.